Too cool for school

Na een heerlijke zomervakantie gevuld met lange nachten, luie middagen en ijs, is het tijd om weer op weg te gaan.

Hulp nodig bij het ontwikkelen van een goede dagelijkse routine? Wij zijn er voor jou! Hallo gezonde levensstijl, leuk je weer te zien! Scroll naar beneden en ontdek ons ‘terug naar school’ aanbod van Kambukka ...

Kambukka Lagoon

Drinken van de Lagoon is kinderspel – en dat mag je in het geval van Lagoon Kids gerust letterlijk nemen. Je kinderen kunnen naar hartenlust spelen, terwijl ze af en toe van hun waterfles drinken.

De fles is makkelijk te gebruiken dankzij het spout lid en ziet er superleuk uit. Wedden dat je kleintjes apetrots zijn op hun nieuwste aanwinst? Om de Lagoon weer schoon te maken voor een dag vol avontuur, steek je hem gewoon in de vaatwasmachine.

Shop Lagoon

Kambukka lagoon kinderfles

DRUPPELS OP JE VOORHOOFD, NIET IN JE TAS

Denk je dat de perfecte waterfles niet bestaat? Think again! De Elton heeft een 3-in-1-lid met een 'druk'-, 'open'- en 'gesloten'-positie, zodat een optimale drinkervaring altijd binnen handbereik ligt. Heb je een hekel aan lekkende waterflessen? Op Elton kun je rekenen.

Geen zin om je fles schoon te maken? Dit model haal je makkelijk uit elkaar dankzij de Snapclean®-technologie en plaats je gewoon in de vaatwasmachine. Wedden dat je je Elton binnenkort nooit meer wil loslaten? Gelukkig hoeft dat ook niet. Dankzij z'n handige greep ligt de Elton supercomfortabel in de hand!

Shop Elton

Kambukka Elton waterfles

TRAKTEER JEZELF

Vraag je je al af hoe je in vredesnaam de dagelijkse ochtendstorm zult overleven? Begin met jezelf te trakteren op een stijlvolle koffiebeker om je koffie warm te houden tijdens de chaos.

Als je van plan bent om weer naar de sportschool te gaan, is een trendy waterfles precies de motivatie die je nodig hebt. We beloven je in elk geval dat je niet verrast zult worden door een natte rugzak, want elke Kambukka-fles is 100% lekvrij. 10/10 voor design en technologie!

Shop Etna Shop Reno
treat-yourself_4.png
STAY HYDRATED KIDS

Stay hydrated kids

Al doelen aan het stellen voor het nieuwe werk- of schooljaar? Gehydrateerd blijven zou bovenaan je lijst moeten staan! Gewapend met je favoriete Kambukka-fles, zijn jij en je kinderen klaar om de hele dag, elke dag te genieten.

 

SHOP LAGOON