Voor haar

Maak kennis met: hét kerstcadeau voor vrouwen. We hebben het natuurlijk over … Etna! Of je nu Secret Santa speelt voor een vriendin die haar dagelijkse dosis cafeïne slurpt terwijl ze van meeting naar meeting holt, of voor een tante die rustig in de zetel van haar koffie geniet: met onze stijlvolle en slim gedesignde koffie- en theebeker zit jij – én zij – helemaal goed.

We hebben zelfs een theefilter ontwikkeld die perfect op Etna past, zodat losse theeblaadjes blijven zitten waar ze moeten zitten (en je ze dus niet na elke slok van je lip moet plukken).

ONTDEK ETNA

Etna 300ml - cantaloupe

Voor hem

Geen idéé wat je moet kopen voor een man die alles al heeft? Sokken misschien, of de zoveelste sweater? Dat kan beter, want wij weten hoe hard Etna in de smaak valt bij mannen. Black Steel, Silver of Ocean: aan jou de keuze!

Onze Etna koffie- en theebeker is niet alleen beschikbaar in de coolste kleuren en het strakste design; hij maakt het ook nog eens supermakkelijk om te genieten van een warm drankje op weg naar het werk – of naar eender waar, eigenlijk.

SHOP ETNA

Etna Grip 500ml Black Steel

Voor de kiddo’s

Een cadeautje dat er ongelofelijk tof uitziet en stiekem ook nog eens ongelofelijk nuttig is? Onze kinder- en tienerflessen zijn de droom van elke ouder.

Met zijn gebruiksvriendelijke spout lid zorgt Lagoon ervoor dat kleine superhelden voldoende drinken terwijl ze door de ruimte suizen, pandaberen knuffelen, aliens ervan langs geven of het publiek betoveren met hun ballerina-moves. (We hebben trouwens designs die bij elk van die scenario’s passen.)

ONTDEK LAGOON

Lagoon 400ml

Kambukka Families

Onze koffie- en theebekers zijn niet alleen het perfecte geschenk voor het hele gezin; ze vormen onderling ook gezinnetjes. Maak van je cadeau een heus geschenkpakket door een bijpassende food jar te kopen voor je thermosfles! Wat een topteam …

Bora bestaat in coole designs voor kinderen en volwassenen, en is beschikbaar in twee handige formaten (400 en 600 ml). Deze verpakking houdt koude of warme lunches vers – ho-ho-ongelofelijk!

familie2.jpg

Cadeaubox

Van onze flessen geniet je superlang. Duurzaamheid: check.

Bovendien geniet je dubbel: van de glimlach op het gezicht van diegene die ze krijgt én van de gift box. Voeg ‘m toe aan je winkelmandje voor €0,50 bij aankoop van een Etna, Reno of Olympus. (zolang de voorraad strekt.

KIES JE GIFT BOX

Kambukka - Gift box