Ontdek onze nieuwe producten...

Het is een goede dag om een goede dag te hebben! Ja, we zijn heel blij om je voor te stellen aan onze nieuwste familieleden. Laten we zeggen dat we niet stil hebben gezeten ... We hebben hard gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe producten en de resultaten zijn eindelijk hier te zien.

 


 

MICRO-CONTAINER

Oké, dus je bent helemaal weg van je Kambukka Lunchbox van 600 ml, je gebruikt hem dag in, dag uit en je hebt het gevoel dat jullie onafscheidelijk zijn? Hou je vast, het wordt zelfs nog beter.

Maak kennis met onze microgolf container van 400 ml, dat perfect past in de Bora Lunchbox! Vul hem met je favoriete eten, zet hem in de magnetron en schuif hem rechtstreeks in je Lunchbox voor lekkernijen onderweg.

MICRO-CONTAINER

 

 

 

microwave_-_compartment.jpg

Snack Container

Een snackdoosje met compartimenten klinkt te mooi om waar te zijn, vind je niet? Dat dachten wij ook! Onze Bora-accessoire van 400 ml en 600 ml gaat je leven veel eenvoudiger en smakelijker maken.

In dit Kambukka-snackdoosje kun je je knapperige ontbijt, lunch of avondmaaltijd snacks (zoals granola, croutons en muesli) bewaren, apart van je meer vochthoudende lekkernijen (zoals yoghurt of soep), zodat je maaltijd lekker droog en knapperig blijft.

SNACK CONTAINER
snack_container_-_bora_deep_teal2__1.jpg

POP OF COLOUR

Nieuw seizoen, nieuwe kleuren.

We hebben de vrolijkste en leukste kleuren en designs aan ons assortiment toegevoegd. Zo is er altijd wel een kleur die bij jouw stemming past.

Ontdek ze allemaal in onze webshop.

LET'S HAVE A LOOK

 

 

 

elton_0.png

Our lids are lit

Je wist al dat onze deksels op al onze flessen passen. Je kunt mixen en matchen zoals je wilt, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn!

Kambukka-fans vonden het zo leuk dat we besloten deksels te introduceren die je apart in onze webshop kunt kopen.

FIND THEM HERE

 

 

 

universal_lids-.jpg